EnergiMetropol er din inspiration
til job og liv i Esbjerg Kommune

Sport i Esbjerg

I Esbjerg Kommune er der rig mulighed for at opleve sport. Der dyrkes sport på alle niveauer, med fodbold, håndbold og ishockey i de bedste danske rækker, samt et meget omfattende idrætsforeningsliv.
Hvad enten du er typen der foretrækker at være aktiv og dyrke sport, eller hellere vil stå på sidelinje og opleve stemningen til en stor sportsbegivenhed, så er der rig mulighed for at få en god oplevelse i Esbjerg.

Se sport i Esbjerg

Masser af muligheder

I EnergiMetropol Esbjerg er det muligt at dyrke og opleve elitesport. EFB har tradition for at spille med i landets bedste fodboldrække, og har med Blue Water Arena en af landets mest gennemførte stadions. Esbjerg Energy kan opleves i Metal Ligaen, der er landets bedste ishockey liga. På håndboldsiden finder du Team Esbjerg i den bedste danske kvindeliga, mens Ribe Esbjerg HHs herrer spiller i den fornemmeste herreliga. Esbjerg Motorsport ligger også i toppen af den danske speedwayliga.

På EsbjergLive.dk kan du se en oversigt over alle sportsbegivenheder.

 

EsbjergLive.dk

Dyrk selv sport i Esbjerg

Masser af tilbud

I Esbjerg er der rig mulighed for at finde et tilbud, der passer til netop dine behov. Der er mere end 150 forskellige sports- og idrætsforeninger i Esbjerg, som du kan blive medlem af. Så ligemeget hvilken sportsgren du brænder for, er der mulighed for at finde ligesindede i Esbjerg.

Find hele listen over foreninger i Esbjerg Kommune på EsbjergLive.dk.

 

Streetmekka - Esbjergs nye asfaltparadis

I starten af 2016 åbnede Esbjergs nye asfalt-paradis, GAME Streetmekka, og byens gamle remise blev forvandlet til et mekka for gadeidræt. Her finder de unge frirum – et sted mellem skole, SFO og foreningsidræt.

 

Læs mere om Streetmekka

Smukke og udfordrende golfbaner

I Esbjerg og omegn finder du hele fem golfklubber, hvor du bl.a. kan spille på den naturskønne Marbækbane, eller på Danmarks ældste golfbane og eneste linksbane Fanø Golf Links.

På EsbjergLive.dk kan du finde en oversigt over alle golfklubber i området.

 

Se foreningsoversigten

Vi er klar til at hjælpe dig

Lasse Jensen sidder klar til at hjælpe dig. Han kan give dig information om job, bolig, uddannelse og fritid i Esbjerg.