EnergiMetropol er din inspiration
til job og liv i Esbjerg Kommune

Sociale netværk

Der er rig mulighed for at møde medborgere og være social i byens mange netværk.
Der findes flere forskellige netværk i Esbjerg - erhvervsrettede netværk, internationale netværk og netværk for studerende. Herunder finder du udvalgte netværk som er aktive i Esbjerg.

Ny i Esbjerg

Sociale Netværk

Som tilflytter er det vigtigt at møde nye mennesker og opbygge et godt netværk. Derfor er Esbjerg Kommune med til at iværksætte og drive netværk for både internationale og danske tilflyttere.

I Esbjerg finder du mange forskellige netværk, både faglige netværk og netværk af mere social karakter.

På Esbjerg Kommunes hjemmeside kan du finde en liste over aktive netværk i Esbjerg.

 

Sociale netværk i Esbjerg

Studiebyen Esbjerg

Som studerende i Esbjerg er man automatisk en del af Studiebyen Esbjerg, der tæller mere end 6.000 studerende fordelt på 60 forskellige uddannelser. Studiebyen arrangerer hvert år 40 events, hvor studerende på tværs af studieretninger kan få spændende – og ikke mindst gratis – oplevelser. Studiebyen sørger også for, at der er gode studierabatter i byen, og vejleder generelt om studielivet i Esbjerg.

 

Besøg StudiebyenEsbjerg.dk

International Community

Esbjerg International Community er en multikulturel gruppe af borgere i Esbjerg – både internationale og danske. De arrangerer løbende sociale og faglige events, hvor alle med en interesse er velkommen.

Nogle af deres mere eller mindre faste arrangementer omfatter: International Café, Cook & Talk, International Film Club, Esbjerg Toastmasters, Add hoc Potluck & BBQ´s, Ad hoc Nights out, International Mothers Group, International Entrepreneurs Network Esbjerg.

Følg evt. deres facebookside og hold dig opdateret.

Læs mere her

Vi er klar til at hjælpe dig

Lasse Jensen sidder klar til at hjælpe dig. Han kan give dig information om job, bolig, uddannelse og fritid i Esbjerg.