EnergiMetropol er din inspiration
til job og liv i Esbjerg Kommune

Internationale uddannelser

I Esbjerg kan du tage en international uddannelse - hele vejen fra børnehaven til den videregående uddannelse.
En international skole, en international gymnasieuddannelse og en lang række internationale videregående uddannelser. Der er gode muligheder for at følge et internationalt spor i Esbjerg.

Internationale skole

I Esbjerg har vi også en international skole: Esbjerg International school (EIS), der på nuværende tidspunkt har omkring 250 elever. Eleverne repræsenterer ikke mindre end 40 nationaliteter som er i alderen fra 3-17 år.

På skolen er engelsk det primære undervisningssprog, men studerende uden forudgående engelsk kundskaber og uanset alderstrin kan indskrives.

 

Se deres hjemmeside

International gymnasieuddannelse

Et stort skridt for Esbjerg

Siden 2015 har Esbjerg Gymnasium udbudt en International Baccalaureate (IB). Uddannelsen er blevet til i samarbejde mellem virksomheder i Esbjerg, Esbjerg Kommune, Esbjerg Erhvervsudvikling, Esbjerg International School og Esbjerg Gymnasium & HF.

På landsplan findes der blandt mere end 200 dansksprogede gymnasier kun 13 godkendte IB-skoler, så den internationale gymnasieuddannelse er en prestigefyldt og væsentlig del af Esbjergs vækststrategi frem mod 2020. Med den store vækst i energi og offshore-industrien har Esbjerg udviklet sig til en international by med behov for både dansk og udenlandsk arbejdskraft.

 

Se mere om IB uddannelsen her

Videregående uddannelser

60 studieretninger

Med mere end 60 forskellige studieretninger, tilbyder Studiebyen Esbjerg også en lang række videregående uddannelser på engelsk.

På StudiebyenEsbjerg.dk kan du finde en oversigt over de mange uddannelsesmuligheder.

Se mere på StudiebyenEsbjerg.dk

Vi er klar til at hjælpe dig

Lasse Jensen sidder klar til at hjælpe dig. Han kan give dig information om job, bolig, uddannelse og fritid i Esbjerg.