EnergiMetropol er din inspiration
til job og liv i Esbjerg Kommune

EnergiMetropol Esbjerg

Din inspiration til job og liv i Esbjerg Kommune.
Hvor let er du at flytte? EnergiMetropol Esbjerg vil flytte dig - både mentalt og helt konkret - vestpå. EnergiMetropol Esbjerg præsenterer jobsøgende og flytbare i hele landet for mulighederne i området og inspirerer til nyt job og liv i Esbjerg kommune. Tør du tage springet og drage vestpå - eller bare drage mod et nyt job?

EnergiMetropol

EnergiMetropol Esbjerg drives af Business Esbjerg, som arbejder for vækst og udvikling i Esbjerg Kommune.

Essensen af områdets kvaliteter kalder vi EnergiMetropol Esbjerg – inspireret af den energi og handlekraft, der altid har kendetegnet befolkningen, og Esbjergs position som landets ubestridte offshore hovedstad med 13.500 ansatte i lokale energivirksomheder.

Ved spørgsmål til Business Esbjergs indsats med EnergiMetropol, kontakt marketingchef, Birgit Bech Jensen, bbj@businessesbjerg.com, +45 3697 3504.

Esbjerg kommune

Esbjerg kommune er en af landets største og et fyrtårn af vækst og muligheder i Vestdanmark. Esbjerg er Danmarks EnergiMetropol, landets femtestørste by og en international og driftig by med sport og kultur på højt niveau. Kommunen rummer ligeledes en række charmerende lands- og stationsbyer omkranset af natur i verdensklasse – og ikke mindst Ribe, som er områdets æstetiske, historiske og meget velbesøgte perle.

Følg os på de sociale medier

Vil du have inspiration til livet i kommunen, og følge fortællingen om jobs og karriere? Så følg os på de sociale medier!

 

Vi er klar til at hjælpe dig

Lasse Jensen sidder klar til at hjælpe dig. Han kan give dig information om job, bolig, uddannelse og fritid i Esbjerg.