EnergiMetropol er din inspiration
til job og liv i Esbjerg Kommune

Sydvestjysk Sygehus

Uddannelse indgår som en naturlig og integreret del af arbejdet på hele sygehuset
Job
Sydvestjysk Sygehus er beliggende i Esbjerg, Grindsted og Brørup. Sygehuset behandler patienter indenfor for næsten alle specialer – medicinske såvel som kirurgiske.

Sydvestjysk Sygehus er til for patienterne og deres familier og tilbyder diagnostik, behandling og pleje af høj kvalitet døgnet rundt, året rundt. Dertil varetager Sydvestjysk Sygehus opgaver inden for forebyggelse, rehabilitering, forskning, uddannelse og udvikling. Værdierne åbenhed, ansvarlighed, professionalisme, udvikling og respekt ligger til grund for sygehusets måde at arbejde på.

Job hos Sydvestjysk Sygehus?

Kunne du tænke dig en karriere hos Sydvestjysk Sygehus, så find de ledige stillinger på deres hjemmeside.

Se deres hjemmeside

Udvikling og karrieremuligheder

Uddannelse indgår som en naturlig og integreret del af arbejdet på hele sygehuset, hvor uddannelserne er fagligt udfordrende og personligt udviklende. Her lærer man blandt andet at tage ansvar og træffe beslutninger samt hjælpe mennesker gennem sygdom og videre i livet.

Profiler

Med en organisation bestående af en række kliniske afdelinger, der understøttes af stabs- og servicefunktioner repræsenterer medarbejderne ved Sydvestjysk Sygehus mange profiler. Herunder sygeplejersker, læger, bioanalytikere, fysio- og ergoterapeuter og lægesekretærer. Dertil kommer områder inden for logistik, HR, IT og økonomi.

Vi er klar til at hjælpe dig

Lasse Jensen sidder klar til at hjælpe dig. Han kan give dig information om job, bolig, uddannelse og fritid i Esbjerg.