EnergiMetropol er din inspiration
til job og liv i Esbjerg Kommune

Meget mere end offshore

Hos Maersk Oil i Esbjerg har de mange spændende karrieremuligheder - også onshore.
Job
De fleste danskere kender Maersks blå og hvide stjerneformede logo. Men hvad laver man egentlig som ansat hos Maersk? Og hvilke profiler kan søge job hos den verdenskendte shipping-virksomhed?

“Mange betragter Maersk som en offshore-virksomhed, men vi har rigtig mange stillinger, der ikke er offshore. Over halvdelen af vores medarbejdere sidder på land og håndterer fx indkøb, sikkerhed, administration og lignende. Vi har nærmest alle jobfunktioner repræsenteret i virksomheden”, fortæller Mikkel Stephansen, der er dansk HR-chef hos Maersk Oil i Esbjerg.

Maersk var ligesom 45 andre virksomheder fra Esbjerg-området til stede på Karrieremesse Esbjerg tilbage i september måned. Virksomheden var særligt på udkig efter kandidater til studiejobs og praktikpladser – helst nogle med gode sprogkundskaber.

“Vi har rigtig god erfaring med at involvere studerende i virksomheden i forbindelse med projektopgaver, praktikstillinger og studiejobs. Vi kan næsten finde plads til alle studieretninger – også de internationale studerende. De tror ofte, det er et problem, at de ikke taler dansk, men faktisk er det nærmere et problem, hvis ikke man taler engelsk”, forklarede Mikkel Stephansen fra Esbjerg-afdelingen, der er et af de 13 internationale Maersk Oil-kontorer på verdensplan.

Vi er klar til at hjælpe dig

Lasse Jensen sidder klar til at hjælpe dig. Han kan give dig information om job, bolig, uddannelse og fritid i Esbjerg.