EnergiMetropol er din inspiration
til job og liv i Esbjerg Kommune

Holger Christiansen A­S A Bosch Group Company

Holger Christiansen A/S har en vision om at skabe værdi på alle niveauer
Job
Holger Christiansen A/S er en international handelsvirksomhed, der arbejder med indkøb og eksport af auto elektriske reservedele til over 90 lande. Med over fem årtier i branchen har Holger Christiansen A/S opnået en indgående viden om markedet samt erfaring i håndteringen af de innovative produkter. Dette har ført til, at Holger Christiansen A/S’s produkter i dag er veletablerede på det uafhængige eftermarked for autodele.

Holger Christiansen A/S arbejder med et kundeorienteret mindset og har en vision om at skabe værdi på alle niveauer. Med et fokus på forståelse af kundens præferencer og et mål om at være kundens foretrukne leverandør, spiller de ansatte en vigtigt rolle. Medarbejdernes kompetencer er med til at sikre, at Holger Christiansen A/S yder en god service, sikrer produkternes kvalitet og er i stand til at udføre en dag-til-dag levering.

Med dette mindset opbygger Holger Christiansen A/S vedvarende relationer og hjælper deres samarbejdspartnere og kunder med at drive en succesfuld forretning. Holger Christiansen A/S arbejder i en branche med markedsmæssige ændringer og teknisk udvikling. Derfor er det vigtigt, at medarbejderne er forandringsparate og motiveres af virksomhedens kundeorienterede mindset.

,,Vi har et afslappet, men professionelt miljø”
Niels-Aage Ladekjær-Mikkelsen

Et internationalt miljø med gode udviklings- og karrieremuligheder

Holger Christiansen A/S har siden 2008 været ejet af Bosch-koncernen, og medarbejdere tilbydes gode muligheder for at udvikle og efteruddanne sig. Videreuddannelsen af medarbejdere sker i en kombination af eksterne og interne kurser med fokus på alt fra trivsel til fagligspecifikke forhold og foregår via web-kurser, seminarer, interne lederuddannelser og specialist uddannelser.

Som medarbejder ved Holger Christiansen A/S bliver man del af et internationalt miljø, hvor man arbejder sammen med forskellige nationaliteter, og derigennem opnår læring. Der er således også mulighed for at blive udstationeret i udenlandske Bosch afdelinger.

Job hos Holger Christiansen A/S?

Kunne du tænke dig en karriere hos Holger Christiansen A/S, så find de ledige stillinger på deres hjemmeside.

Se Holger Christiansen A/S hjemmeside

Holger Christiansen A/S nuværende og fremtidige profiler

Holger Christiansen A/S ansatte bestrider forskellige kommercielle funktioner og repræsenterer en række uddannelsesretninger, herunder logistik, marketing, indkøb, salg med fokus på både online og offline og økonomi.

Vi er klar til at hjælpe dig

Lasse Jensen sidder klar til at hjælpe dig. Han kan give dig information om job, bolig, uddannelse og fritid i Esbjerg.