EnergiMetropol er din inspiration
til job og liv i Esbjerg Kommune

Din Forsyning

Det er ikke liv eller død at arbejde hos os. Men det er tæt på.
Job
DIN Forsyning leverer varme og rent vand i Varde og Esbjerg kommuner og håndterer regnvand og spildevand. Hver dag er tusindvis af privatkunder og hundredvis af virksomheder i Varde- og Esbjerg-området helt afhængige af DIN Forsyning.

Som vores kollega bliver du en del af en entusiastisk og attraktiv organisation bestående af 220 af hverdagens superhelte. Du får stort ansvar, plads til at udfolde dit talent og et stærkt fagligt miljø.

Hos DIN Forsyning kommer du helt tæt på klimaforandringerne og forvaltningen af vores fælles resurser.

Hos os kan du være med til at tage ansvar for, at vi bæredygtigt og effektivt forsyner Esbjerg og Varde kommuner med rent vand, spildevandshåndtering og fjernvarme – i Varde Kommune håndterer vi desuden også al dagrenovation.

Vi er en vigtig del af din hverdag. Som regel uden at du lægger mærke til os.
Din Forsyning

Vi er en vigtig del af rigtig mange borgere og virksomheders hverdag. Vi har et kolossalt ansvar, og vi arbejder hver dag benhårdt på at servicere vores kunder bedst muligt.

Service er centralt for os. Vores tilgang til arbejdet er, at vi skal opføre os som om, vores kunder kunne vælge noget andet – sådan undgår vi, at de gør det!

Hvad skal der til?

Der er stribevis af faglige kompetencer, som er interessante for os, når vi søger nye kolleger. Vi har brug for ingeniører, maskinmestre, smede, elektrikere, vvs-installatører, driftsoperatører, regnskabskyndige, it-medarbejdere og mange flere.

Job hos Din Forsyning

Se de ledige stillinger hos Din Forsyning.

dinforsyning.dk

Udover de faglige kvalifikationer sætter vi pris på gåpåmod, initiativ, selvstændighed og blikket for at arbejde på tværs.

Sådan er vi

Dine kollegaer i DIN Forsyning er nysgerrige og hjælpsomme – og glæder sig til at se dig!
Vi har brede skuldre, drive og let til grin. Vi har både lyst til at arbejde selvstændigt og til at løse opgaver i teams, og vi værdsætter godt kollegaskab og er altid klar til at hjælpe opgaven i mål.

Vi er klar til at hjælpe dig

Lasse Jensen sidder klar til at hjælpe dig. Han kan give dig information om job, bolig, uddannelse og fritid i Esbjerg.