aug
maj

Ishockey i Esbjerg

Esbjerg Energy spiller med i metalligaen, der er den bedste danske ishockeyliga. Hjemmekampene spilles i Granly Hockey Arena på Gl. Vardevej.
sep
maj

Håndbold i Esbjerg

Esbjerg er en sportsby, og på både kvinde og herre siden har vi hold i de bedste danske ligaer. Hos kvinderne er det Team Esbjerg og hos herrerne er det Ribe-Esbjerg HH. Hjemmekampene spilles i den nye stadionhal, Blue Water Dokken.
jul
jun

Fodbold

Esbjerg har stærke fodboldtraditioner og byens hold, EfB, spiller i den næstbedste danske række, 1. division. Når der er hjemmekamp kan du opleve EfB på den moderne stadion, Blue Water Arena, der blev renoveret i 2010.
okt
jan

Østerssafari

Vadehavet rummer mange store smagsoplevelser. Fra september til april kan du komme på østerssafari, hvor du selv kan plukke og smage den eftertragtede råvare, der oprindeligt var en vigtig eksportvare der udelukkende tilhørte kongen og hans nærmeste.
10-12
aug

Made in Esbjerg

Et af de populære musikalske tilbud i løbet af Esbjerg Festugen er Made in Esbjerg. Det er en festival på spillestedet Tobakken, hvor bands med rødder i Esbjerg får muligheden for at udfolde sig. Festivalen varer i tre dage og er et besøg værd!
11-19
aug

Esbjerg Festuge

I løbet af Festugen er der fest i hele byen med koncerter, teater, kunst, børneunderholdning og meget mere.
sep
nov

Sort Sol ved Vadehavet

Fænomenet Sort Sol er en fantastisk oplevelse når op mod 400.000 stære danser ballet på aften himlen. Det er en unik oplevelse du ikke må snyde dig selv for hvis du er i Vadehavsområdet i september til oktober.
nov
dec

Peters Jul i Ribe

"Jeg glæder mig til denne tid". Det er indledningen til bogen "Peters Jul", som handler om jul og traditioner i 1850’erne. Ribe har hentet inspirationen fra bogen, og spreder julehygge i byen med belysning, arrangementer, julemarked og meget mere.
jan
dec

EsbjergLive.dk

EsbjergLive er din guide til fritidslivet i Esbjerg Kommune. På EsbjergLive.dk kan du få et hurtigt overblik over Esbjerg kommunes mange tilbud. EsbjergLive findes som app og som website.

Vi er klar til at hjælpe dig

Lasse Jensen sidder klar til at hjælpe dig. Han kan give dig information om job, bolig, uddannelse og fritid i Esbjerg.