EnergiMetropol er din inspiration
til job og liv i Esbjerg Kommune

Cookie- og privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik

Denne tekst beskriver, hvordan vi bruger cookies på EnergiMetropol.dk. Beskrivelsen gælder også for aktiviteter, som vi kører på tredjeparts-platforme som eksempelvis Facebook og YouTube. Ved at benytte EnergiMetropol.dk, accepterer du samtidig brugen af cookies. Vi anbefaler derfor, at du læser nedenstående information grundigt igennem.

Hvad er en Cookie?

En cookie er en lille tekstfil, som bliver gemt på din computer eller smartphone, når du besøger et website. Cookien indeholder informationer om dens oprindelse (afsender) og livscyklus.

Hvorfor bruger vi Cookies?

Cookies indeholder information om dine web-præferencer, som vi bruger til at give dig en endnu bedre oplevelse, når du besøger vores sider. Eksempelvis kan vi gøre det lettere for dig at navigere på vores sider ved at gemme dine præferencer for tekst, sprog og layout. Cookies kan også gøre det lettere at surfe på sider, der kræver adgangskoder og sørge for, at du kun behøver at indtaste din adgangskode én gang. EnergiMetropol.dk bruger primært cookies til 3 formål:

-Forbedre din oplevelse af sitet og sitets performance.

-Analyse – statistik fra sitet, bl.a. antal besøgende. Ingen personlige data bliver opsamlet.

-Markedsføring

 

Forskellige typer af Cookies

-Session cookies. Disse cookies lever kun på din computer, mens du bruger et givent website og bliver automatisk slettet, når du forlader siden.

-Persistent cookies. Disse cookies bliver på din computer – selv efter du har lukket din browser. Persistent cookies husker dine præferencer fra dine besøg for at forbedre oplevelsen, når du surfer. De bliver slettet, når deres livscyklus udløber – eller hvis du manuelt vælger at fjerne dem.

Derudover skildres der mellem første- og tredjeparts-cookies.

1. Førsteparts-cookie

Webtrends – WT_FPC
Type: Persistent Cookie
Beskrivelse: Analyse. Indsamler anonyme oplysninger om, hvordan besøgende bruger siden, for eksempel antallet af besøgende, hvor de besøgende kommer fra og hvor længe de bliver på siden.
Tid:10 år

Google Analytics – _utma
Type: Persistent Cookie
Beskrivelse: Analyse. Statistik til at se antallet af gange, en besøgende har været på sitet.
Tid: 2 år

Google Analytics – __utmb
Type: Persistent Cookie
Beskrivelse: Analyse. _utmc arbejder sammen med __ utmb for at afgøre, om brugeren er en ny besøgende.
Tid: 30 min

Google Analytics – __utmc
Type: Session cookie
Beskrivelse: Analyse. _utmc arbejder sammen med __ utmb for at afgøre, om brugeren er en ny besøgende.
Tid: Når sitet lukkes

Google Analytics – __utmz
Type: Persistent Cookie
Beskrivelse: Analyse. Gemmer trafikkilden eller kampagnen, der viser, hvordan brugeren er kommet til sitet.
Tid: 6 måneder

Tredjeparts-cookie

Bliver placeret af en tredjeparts-aktør. De fleste browsere kan indstilles til at blokere sådanne cookies. Data fra tredjeparts-cookies kan kun ses og administreres af tredjeparten. Tredjeparts-cookies kan f.eks. placeres af Facebook eller Twitter.

Hvordan sletter du cookies?

De fleste browsere er indstillet til at acceptere brugen af cookies. Du kan ændre disse indstillinger til enten at blokere samtlige cookies eller advare dig, når en cookie bliver gemt på din computer. Du kan læse mere om dette i din browsers hjælpesektion.

Fremgangmåden til at slette cookies afhænger af din browser. Hvis du er i tvivl om, hvor cookies bliver gemt, kan du klikke på ”Hjælp” i ”Start”-menuen og søge efter ”cookies” for at finde information om, hvor du finder cookie-mappen.

Du bør være opmærksom på, at det kan have indflydelse på din brugeroplevelse og navigation på vores websites, hvis du deaktiverer cookies. Samtidig kan der være visse funktioner og tjenester, du ikke kan benytte.

Local Shared Objects (Flash cookies)

Nogle af vores sider indeholder elementer, der bruger flash, f.eks. videoer indlejret fra YouTube, der bruger Adobe Flash Player. For at forbedre brugeroplevelsen bliver Local Shared Objects – eller Flash-cookies, som de er almindeligt kendt – gemt på computeren for at levere funktioner såsom auto-resumeer. Flash cookies lagres på brugerens computer, og det er ikke muligt at styre dem via en browser på samme måde som cookies. Bemærk at Flash cookies er ”persistent” og skal slettes manuelt.

Læs mere her http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/disable-local-shared-objects-flash.html

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: [ xxxxx@xxxxxx.dk ]. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.
Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:
Esbjerg Erhvervsudvikling
Niels Bohrs Vej 6
6700 Esbjerg
75123744
info@eeu.dk

Har du spørgsmål eller kommentarer, kan du kontakte EnergiMetropol.dk på følgende kontaktinformation:

Tlf. 75 12 37 44
Email: laj@eeu.dk

 

Vi er klar til at hjælpe dig

Lasse Jensen sidder klar til at hjælpe dig. Han kan give dig information om job, bolig, uddannelse og fritid i Esbjerg.