EnergiMetropol er din inspiration
til job og liv i Esbjerg Kommune

Betingelser

For indsendelse af CV.

Samtykkeerklæring

Dette samtykke gives i overensstemmelse med persondatalovens §6, stk. 1, nr. 1.

Med denne samtykkeerklæring accepterer jeg, at Business Esbjerg, CVR-nr.: 30164210, må gemme mit CV og andre relevante personlige informationer i 3 måneder fra dags dato, så jeg kan komme i betragtning til eventuelle fremtidige stillinger, som er relevante for min profil. Efter 3 måneder vil mine data automatisk blive slettet.

Business Esbjerg er ansvarlig for behandling af personoplysninger. Du har ret til at få indsigt i de personoplysninger, der er registreret om dig. Hvis du vil have slette dit CV og dine oplysninger, kan du når som helst skrive til laj@businessesbjerg.com. Dine data vil kun være tilgængelige for Business Esbjergs samarbejdsvirksomheder.

Business Esbjerg forbeholder sig retten til at gemme statistik fra CV databasen. Statistikken omfatter udelukkende antal CV’er der uploades, og kan ikke henføres til enkeltpersoner. Statistikken skal udelukkende bruges internt. 

Såfremt du ikke mener Business Esbjerg overholder Databeskyttelsesforordningen, har du mulighed for at klage til Datatilsynet.   

 

Vi er klar til at hjælpe dig

Lasse Jensen sidder klar til at hjælpe dig. Han kan give dig information om job, bolig, uddannelse og fritid i Esbjerg.