Viking life-saving equipment

VIKING Life-Saving Equipment er en globalt førende virksomhed inden for sikkerhedsudstyr og serviceydelser til passager- og fragtskibe, offshore-installationer, fiskefartøjer, forsvar, brandberedskaber og fritidssejlere.

TOTAL

Total is the largest oil operator in Denmark. Its biggest partnership is DUC where 85% of the oil and 97% of the gas export in the country stems from. This adds an important contribution to Denmark’s economy, energy supply and employment.

Holger Christiansen A/S - a Bosch Group Company

Holger Christiansen A/S er en international handelsvirksomhed, der arbejder med indkøb og eksport af auto elektriske reservedele til over 90 lande. Med over fem årtier i branchen har Holger Christiansen A/S opnået en indgående viden om markedet.

Energistyrelsen

Energistyrelsen åbnede i 2016 et nyt driftscenter - ”Center for Energiadministration” – i Esbjerg. Her er der blandt medarbejderne en stor grad af ’frihed under ansvar’, og de ansatte er i høj grad med til at præge deres dagligdag og arbejdsmetoder.

Esbjerg Kommune

Med cirka 10.500 medarbejdere er Esbjerg Kommune den største virksomhed i kommunen. Esbjerg Kommunes vision er at være Danmarks bedste arbejdsplads. For at kunne løfte fremtidens opgaver er der brug for dygtige medarbejdere.

Sydvestjysk Sygehus

Sydvestjysk Sygehus er beliggende i Esbjerg, Grindsted og Brørup. Sygehuset behandler patienter indenfor næsten alle specialer – medicinske såvel som kirurgiske. Sydvestjysk Sygehus er til for patienterne og deres familier.

Din Forsyning

DIN Forsyning leverer varme og rent vand i Varde og Esbjerg kommuner og håndterer regnvand og spildevand. Hver dag er tusindvis af privatkunder og hundredvis af virksomheder i Varde- og Esbjerg-området helt afhængige af DIN Forsyning.

Semco Maritime

Semco Maritime er en førende international entreprenør og ingeniørvirksomhed, der arbejder i marine- og energisektoren både offshore og onshore. I mere end 30 år har Semco Maritime sørget for design, fabrikation og vedligehold af kunders aktiver.

Schlumberger

Schlumberger er verdens førende leverandør af teknologi, integreret projektstyring og informationsløsninger til kunder, der arbejder i olie og gas industrien på verdensplan. De beskæftiger cirka 105.000 mennesker i mere end 85 lande.

Ramboll Oil & Gas

Rambøll Gruppen er en førende videnvirksomhed indenfor engineering, design og rådgivning. De beskæftiger omkring 10.000 medarbejdere, der medvirker i projekter over hele verden. De har fokus på vidensdeling og samarbejde på tværs af fagområder.

SE

SE er en af landets største energi- og televirksomheder. Her er man som medarbejder en del af en organisation i konstant bevægelse – men med en solid, fælles kultur, der tager udgangspunkt i SE koncernens fire kundeløfter og syv leveregler.

Blue Water Shipping

Blue Water Shipping tilbyder globale transport- og logistikløsninger med bil, bane, skib eller fly i hele verden, som lader sig gøre takket være et solidt netværk af agenter og samarbejdspartnere.

Sikkerhedsstyrelsen

Sikkerhedsstyrelsen er en styrelse under Økonomi- og Erhvervsministeriet med myndighedsansvar for teknisk sikkerhed i Danmark. Det drejer sig om sikkerhed på el- og gasområdet samt generel produktsikkerhed, fyrværkeri, akkreditering og metrologi.

Vi er klar til at hjælpe dig

Lasse Jensen sidder klar til at hjælpe dig. Han kan give dig information om job, bolig, uddannelse og fritid i Esbjerg.